Labs ar labu saderēja

2015. gada 10.janvāris, Ķekavas k/n

Ir 10.janvāra pēcpusdiena. Jaunais Gads sācies ar jaunām, tīrām, radošām domām un dažu labu apņemšanos. Dejotāji draudzīgās kompānijās dodas uz Ķekavas pusi. Sastrēgumi uz šosejas. Latviju sasniegusi vētra Fēlikss.

Ķekavas kultūras namā šovakar notiek Labdarības koncerts „Labs ar labu saderēja”.

„Zīle” kopā ar draugiem – „Dardedzi” (Rīga), „Katvariem”, „Ežiem” (Limbaži) un „Zalkti” (Rīga) vienojušies labiem darbiem. Viņi izdejos koncertu, kurā tiks vākti ziedojumi, lai palīdzētu un padarītu ikdienu vieglāku māmiņai Mairitai un viņas jaukajam un smaidīgajam dēlam Artim.

Reizēm nevajag nemaz tik daudz - labu vārdu, atbalstu, palīdzīgu roku, būt līdzās un sajust, samīļot, palīdzēt fiziski un finansiāli. Un darīt to no sirds! Jo visvairāk saņem tas, kurš bez aprēķina dāvā citiem. Varbūt katrs atsevišķi mēs arī neesam bagāti un nevaram dot neko lielu, taču kopā mēs spējam ļoti daudz. Pat atgriezt kādam ticību, cerību un pārliecību, ka dažas vajadzības un dedzīgākās vēlmes var tikt piepildītas.

Varbūt tādēļ, ka šādas apziņas vadīts, koncerts izdodas lielisks – labas enerģijas caurstrāvots. Dejas rakstainā solī nomaina viena otru. Vairāk nekā divas stundas garais koncerts ritēt aizrit, ļaujot skatītājiem un pašiem dejotājiem izbaudīt dejas skaistumu un vareno spēku.

Pec koncerta gaisā virmo prieks. Tāds, kuru var nest tikai apjausme, cik gan liels spēks ir kopībā.

Ne velti saka:

Tie kas dzīvo ar cerību - redz tālāk.
Tie kas dzīvo ar mīlestību - redz dziļāk.
Tie kas dzīvo ar ticību - redz citādāk.

- Aiga -

LV | ENG
Instagram Facebook Twitter